За поръчки и запитвания
+359 896 923161

Какво ме вдъхнови за новата колекция

Feb/ 3/2018

Какво ме вдъхнови за новата колекция

Пленителна – така трябва да се чувства всяка жена, независимо от повода, по който се облича. Дали на работното място или на непринудено кафе с приятелки, официално събитие или важна среща, зная колко е важно да се чувстваш уверена в себе си и да привличаш погледи на възхищение. Именно с това вдъхновение създадох новата колекция Emotion.

Красотата е различна за всеки, но най-магнетичните жени по света споделят именно това – увереност и женственост. Лесно се забелязват в интервюта или видеа на звезди като Моника Белучи, Анджелина Джоли, Елизабет Тейлър, Шарлийз Терон, Кристина Агилера и Меган Фокс, на които лично много се възхищавам.

Вярвам, че когато една жена се облече и погледне в огледалото, трябва да види с усмивка и увереност своята красота! Така нейното излъчване се променя и зарежда с магнетизъм всичко около нея!

С тези мои виждания и цялото си сърце реших да създам колекцията Emotion, а именно – да ви подаря модели, с които да греете в женственост. Името на всеки модел, на италиански или френски, е специално избрано и носи усещането за любов!

Искрено се надявам и вярвам, че съм оставила тази моя вяра в любовта във всяка една дреха и когато се облечете моделите от колекцията Emotion, да виждате в огледалото една жена - Уверена, Красива и изпълнена с Любов!

Разгледайте всички модели от новата колекция Emotion ТУК

Коментари

Пенка Георгиева
Пенка Георгиева 2/11/18 Прекрасна колекция !!!

Остави коментар

Колекция "Emotion"

Колекция Just Kalina "Emotion" 2018

Какво ме вдъхнови за новата колекция

Колекция Emotion 2018 - Just Kalina

Най-магнетичните жени по света споделят именно това – увереност и женственост. Именно с това вдъхновение създадох новата си модна колекция “Emotion”. Най-магнетичните жени по света споделят именно това – увереност и женственост. Именно с това вдъхновение създадох новата си модна колекция “Emotion”. 2018-02-06T14:45:00+00:00 Какво ме вдъхнови за новата колекция

<p><span style="font-size: 12pt;"><em><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;">Пленителна &ndash; така трябва да се чувства всяка жена, независимо от повода, по който се облича. Дали на работното място или на непринудено кафе с приятелки, официално събитие или важна среща, зная колко е важно да се чувстваш уверена в себе си и да привличаш погледи на възхищение. Именно с това вдъхновение създадох новата колекция <span style="font-size: 14pt;"><strong><a href="../../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener">Emotion</a></strong></span>.</span></em></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><em><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;">Красотата е различна за всеки, но най-магнетичните жени по света споделят именно това &ndash; увереност и женственост. Лесно се забелязват в интервюта или видеа на звезди като Моника Белучи, Анджелина Джоли, Елизабет Тейлър, Шарлийз Терон, Кристина Агилера и Меган Фокс, на които лично много се възхищавам.</span></em></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><em><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;">Вярвам, че когато една жена се облече и погледне в огледалото, трябва да види с усмивка и увереност своята красота! Така нейното излъчване се променя и зарежда с магнетизъм всичко около нея!</span></em></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><em><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;">С тези мои виждания и цялото си сърце реших да създам колекцията <span style="font-size: 14pt;"><a href="../../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener"><strong>Emotion</strong></a></span>, а именно &ndash; да ви подаря модели, с които да греете в женственост. Името на всеки модел, на италиански или френски, е специално избрано и носи усещането за любов!</span></em></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><em><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;">Искрено се надявам и вярвам, че съм оставила тази моя вяра в любовта във всяка една дреха и когато се облечете моделите от колекцията <span style="font-size: 14pt;"><a href="../../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener"><strong>Emotion</strong></a></span>, да виждате в огледалото една жена - <strong>Уверена, Красива и изпълнена с Любов!</strong></span></em></span></p> <p><span style="font-family: 'times new roman', times, serif;"><span style="font-size: 16px;"><strong><em>Разгледайте всички модели от новата колекция Emotion <a href="../../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener">ТУК</a></em></strong></span></span></p>

, , ,

Пенка Георгиева Пенка Георгиева

2018-02-11T21:16:00+00:00
Прекрасна колекция !!!
Сравнение на продукти