За поръчки и запитвания
+359 896 923161

Завърши първата игра на Just Kalina, а победител е…

Feb/14/2018

Завърши първата игра на Just Kalina, а победител е…

Скъпи приятели,

Навръх празника на Влюбените и виното приключи първата игра, организирана на фен страницата на Just Kalina във Facebook.

Тя се проведе между 6 и 14 февруари, а за да се включат в играта участниците, харесали страницата на Just Kalina трябваше да отговорят на един въпрос: Как се нарича новата колекция на Just Kalina?

Над 1200 човека дадоха правилния отговор: Emotion, за награда с марката Just Kalina - ваучер в бутика на стойност 100 лева. След обработване на резултатите, програма за избиране на произволен коментар посочи името на печелившия и много се вълнувам да го съобщя сега:

Победител в първата игра на страницата на Just Kalina е участничката Libero Come Il Vento, която получава наградата ваучер на стойност 100 лева в бутик Just Kalina. Честито! На всички останали благодаря от сърце за участието!

Изключително щастлива съм от интереса и ентусиазма на хората да научат повече за новата ми колекция и останалите елегантни модели в бутик Just Kalina, затова реших да направя още една ИЗНЕНАДА за всички останали участници:

С промокод  2S1Y15UDKO  всички участвали получават 10% отстъпка при закупуване на модели от бутик Just Kalina до 20 февруари 2018 година.

Новата колекция Еmotion можеш да разгледаш ТУК.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Колекция "Emotion"

Колекция Just Kalina "Emotion" 2018

Завърши първата игра на Just Kalina, а победител е…

Завърши първата игра на Just Kalina, а победител е…

Над 1200 човека дадоха правилния отговор на въпроса: "Как се нарича новата колекция на Just Kalina?", за награда с марката Just Kalina - ваучер в бутика на стойност 100 лева. Над 1200 човека дадоха правилния отговор на въпроса: "Как се нарича новата колекция на Just Kalina?", за награда с марката Just Kalina - ваучер в бутика на стойност 100 лева. 2018-02-14T17:51:00+00:00 Завърши първата игра на Just Kalina, а победител е…

<p>Скъпи приятели,</p> <p>Навръх празника на Влюбените и виното приключи първата игра, организирана на фен страницата на <strong><a href="https://www.facebook.com/justkalina" target="_blank" rel="noopener">Just Kalina</a></strong> във Facebook.</p> <p>Тя се проведе между 6 и 14 февруари, а за да се включат в играта участниците, харесали страницата на Just Kalina трябваше да отговорят на един въпрос: <strong>Как се нарича <a href="../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener">новата колекция на Just Kalina</a>?</strong></p> <p>Над 1200 човека дадоха правилния отговор: <a href="../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener"><strong>Emotion</strong></a>, за награда с марката Just Kalina - ваучер в бутика на стойност 100 лева. След обработване на резултатите, програма за избиране на произволен коментар посочи името на печелившия и много се вълнувам да го съобщя сега:</p> <p><strong>Победител в първата игра на страницата на <a href="https://www.facebook.com/justkalina" target="_blank" rel="noopener">Just Kalina</a> е участничката Libero Come Il Vento,</strong> която получава наградата ваучер на стойност 100 лева в бутик Just Kalina. Честито! На всички останали благодаря от сърце за участието!</p> <p>Изключително щастлива съм от интереса и ентусиазма на хората да научат повече за новата ми колекция и останалите елегантни модели в бутик Just Kalina, затова реших да направя още една ИЗНЕНАДА за всички останали участници:</p> <p>С промокод &nbsp;<strong>2S1Y15UDKO</strong> &nbsp;всички участвали получават 10% отстъпка при закупуване на модели от бутик Just Kalina до 20 февруари 2018 година.</p> <p>Новата колекция Еmotion можеш да разгледаш <a href="../../../category/emotion-collection-2018" target="_blank" rel="noopener"><strong>ТУК</strong></a>.</p>

Сравнение на продукти