За поръчки и запитвания
+359 896 923161

Общи условия

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с условията за ползване на www.JustKalina.com.


Общи условия: 

Предоставянето на Услугите от JustKalina.com са регламентирани от обшите условия на сайта.Продуктите и моделите на JustKalina.com са достъпни за разглеждане от всички.Чрез регистрацията на сайта се дава възможност на JustKalina.com да получи достоверна информация за потребителите, които искат да направят поръчка. Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между ЕООД “ ДЖЪСТ КАЛИНА” от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено по-долу за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването, поръчката и закупуването на предлаганите стоки чрез JustKalina.com.
JustKalina.com запазва правото си по всяко време да променя съдържанието, вида и начина на достъп до информацията в онлайн платформата, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп; некоректни, нелоялни, неетични и противоречащи на българското законодателство действия. Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от JustKalina.com относно поръчката си, създадения профил (ако има такъв), потвърждения за промяна на неговата информация, както и промоции, отстъпки и нови оферти за артикули на посочения от него електронен адрес.

Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

В страницата на всеки продукт, предложен от JustKalina.com са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на информиран избор при покупка на избрания артикул. Всички посочени на сайта цени са в лева, за един брой. Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става по банков път или с наложен платеж в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката.

Правила и задължения на ПОТРЕБИТЕЛЯ

Потребителят е длъжен да даде:
1. Валиден e-mail адрес.
2. Вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране (различен от или еднакъв с този за доставка)
3. Вярно попълнени данни за контакт.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона "Добави в количката" и бутон “Поръчка” наличен в страницата за подробно описание на количката.

Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава Стоките от Сайта по реда и условията посочени в него.
Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.
Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по телефона или e-mail от нас.
Потребителят носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява JustKalina.com  и съответните власти за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.
Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения в Сайта начин.

Права и задължения на JustKalina.com

JustKalina.com гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.

 JustKalina.com няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който Потребителите използват предоставяните продукти.

Сравнение на продукти